Продукти

за RTV силиконите

Не всички RTV силикони са създадени еднакви.Те са понесли много от обвиненията за разпространените повреди в системите,а това не е истина.Тук са посочени някои от най- разпространените МИТОВЕ за RTV силконите.

Всички RTV силикони са еднакви. ГРЕШНО

Вие не бихте използвали уплътнител за стъкло за гарнитура на картера.Силиконите и силиконовите продукти са формулирани по много различно качество,точно както и моторните масла например.Само точният продукт и качеството на ULTRA силиконите ще осигурят успешното уплътняване.Ниското качество и евтините силикони ще се провалят в работата.

RTV силиконите трябва да бъдат използвани само за обработка и уплътняване с твърди гарнитури.ГРЕШНО

RTV силиконите са не само за обмазване на гарнитури но и самите те са гарнитура.Те имат значителни предимства пред твърдите гарнитури.Това е и причината поради която инженерите на производителите на машини и съоръжения са избрали ULTRA силиконите при много от случаите на уплътняване.

Всеки си прави свой собствен RTV силикон. ГРЕШНО

Много фирми продават но само няколко реално формулират и произвеждат качественни RTV силикони.Само няколко основни производителя могат наистина да контролират качеството и развитието на продукта и имат възможностите да отговорят на спецификациите на производителите на машини и оборудване.Permarex е допринесъл а повече от 90 години опит за развитието на тази технология.